Završila sezona 2009./2010. KMNL-a

U subotu, 22.05.2010. u popodnevnim satima, završila je sezona 2009./10. Katoličke malonogometne lige Varaždinske biskupije.

Utakmice su igrane u sportskoj centru TTS na stadionu Sloboda u Varaždinu, gdje su svih 10 ekipa, osim ekipe iz Sračinca, odigrale završne utakmice, zajedno se družili i dočekali finalnu utakmicu u kojoj su prvo mjesto osvojili mladi iz župe svetog Juraja iz sv. Đurđa. Drugo mjesto pripalo je Zajednici mladih varaždinske katedrale - Sv. Nikola, a treće mladima iz župe Madžarevo.Svaka ekipa dobila je pehar i priznanje, bilo je tu i drugih nagrada i zahvale pojedincima.

Nakon našeg susreta , zajedno smo se uputili u katedralu Uznesenja BDM u Varaždinu gdje je održano je višesatno Duhovsko bdijenje mladih Varaždinske biskupije. Bdijenje je na ovaj način održano već drugu godinu za redom i polako prerasta u tradiciju sa željom da se mladi s područja Varaždinske biskupije uz svetkovinu Duhova okupe u biskupijskom zajedništvu na molitveno-meditativnom bdijenju gdje mogu zajedno slaviti Gospodina i duhovno se pripremiti za proslavu najvažnije svetkovine Crkve kao zajednice, a to je svetkovina Duhova.

Ovim putem napominjemo da je nacionalna završnica Katoličke malonogometne lige, na kojoj će sudjelovati prvaci (nad)biskupija Hrvatske i BiH, za sezonu 2009./10. održat će se u Mostaru, od 4. do 6. lipnja 2010. Na završnici sudjeluje 16 ekipa, podijeljenih u 4 skupine. Utakmice po skupinama te četvrtfinale igrat će se u subotu, 5. lipnja 2010., i to u Mostaru, Čitluku, Čapljini i Širokom Brijegu. Polufinale i finale na rasporedu su u nedjelju, 6. lipnja 2010. Ovim putem želimo našim predstavnicima čestitati na pobjedi u sezoni koja je već iza nas, i poželjeti sretan put u Mostar.

Neka vas sve Gospodin blagoslovi, budite njegovi hrabri nasljedovatelji . +


Upravni odbor