Održan 1. ovosezonski katolički malonogometni turnir Varaždinske biskupije!

GORNJI KNEGINEC, 26.11.2016. Proteklog je vikenda održan 1. katolički malonogometni turnir Varaždinske biskupije pod geslom ''Ako tvoj brat pogriješi – prekori ga.“ (Mt 18,5)

Turnir je započeo Službom riječi koju je predslavio supervizor turnira i povjerenik za mlade Varaždinske biskupije vlč. Tihomir Kosec. Nakon toga, voditelj turnira Vedran Vedriš zahvalio je svima prisutnima na dolasku i dao kratke napomene i smjernice za odigravanje.

Na turniru je nastupilo 6 ekipa i to iz sljedećih župa ''Rastanak svetih Apostola'' Novigrad Podravski, ''Sv. Marija Magdalena'' Kneginec, ''Sv. Fabijan i Sebastijan'' i Zajednica mladih Varaždinske katedrale iz Varaždina, ''Sv. Margareta'' Margečan, ''Sv. Tri Kralja'' Gola i župa „Sv. Marija Magdalena“ Ivanec.

Prvo mjesto osvojila je ekipa "Ivanovci" iz župe „Sv. Marija Magdalena“ Ivanec, drugo je mjesto pripalo ekipi ''Sv. Marija Magdalena'' Kneginec, a treće mjesto "Apostoli" iz Novigrada Podravskog.

Najboljim strijelcem, a ujedno i igračem turnira, proglašen je Hrvoje Hablek iz ekipe "Ivanovci" iz župe „Sv. Marija Magdalena“ Ivanec, a najboljim golmanom Slaven Vuglač također iz ekipe iz ekipe"Ivanovci" iz župe „Sv. Marija Magdalena“. Suci su za fair play ekipu proglasili "Apostoli" iz Novigrada Podravskog.

Turnir je prošao u prijateljskom ozračju. Na kraju turnira vlč. Kosec se zahvalio domaćinima na iznimno lijepom gostoprimstvu i svim sudionicima turnira na sudjelovanju podijelivši pritom prikladne zahvalnice te priznanja za prva tri mjesta.
M.K.


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika