Uspješan početak proljetnog djela lige KMNL

U subotu 11. travnja 2010. godine u osnovnoj školi Sračinec odigrani su susreti bijele skupine Katoličke malonogometne lige Varaždinske biskupije, gdje je sudjelovalo pet župa.

Nakon razigravanja po skupinama najuspješnija momčad bila je SV. IVAN KRSTITELJ - Koprivnički Ivanec koja s tri pobjede i jednim remijem zasluženo osvojila prvo mjesto. Također, napominjemo da je prvi strijelac bijele skupine Dario Novak iz Župe Sv. Nikola - Čakovec, sa svojih 11 postignutih golova zasjeo na vrh ljestvice strijelca. Sve su utakmice bile vrlo zanimljive, igrao se lijep i kvalitetan nogomet. Čestitamo svim ekipama na postignutim rezultatima. Rezultate svih utakmica i listu strijela možete pogledati ovdje:

Rezultati i Strijelci.

Ove godine Katolička malonogometna liga je još kvalitetnija, a natjecanje je organizirano na osnovu prošlogodišnjeg plasmana kroz bijelu i žutu skupinu koje zajedno broje 10 župa, a broj prijavljenih igrača prelazi brojku 140. Tijekom trajanja lige u i proljetnom dijelu, osim sportskih događaja bit će organizirani i duhovni sadržaji, putem kojih će se mladi nogometaši iz svih krajeva naše biskupije družiti i međusobno bolje upoznati, te tako razvijati i oplemenjivati vlastiti život i život svoje zajednice. I ove godine smo stavili kratku anketu pa Vas sve molim da je ispunite.

Na kraju želimo svima zahvaliti koji su na bilo koji način pomogli da ponovno krenemo u novu sezonu KMNL-a i na taj način svjedoćimo svoju vjeru u Uskrsloga.

Bog vas blagoslovio +