Rezultati četvrtfinalnih utakmica i raspored završnice KMNL-a za sezonu 2010.

Ovog vikenda odigrane su četvrtfinalne utakmice KMNL-a.

Susret je započeo revijalnom utakmicom u kojem su se susreli mladi župe Sv. Nikole - Čakovec i mladi nogometaši iz Podravine. Nakon tog susreta, usljedila je prva četvrtfinalna utakmica između momčadi Sv. Ivan Krstitelj - Koprivnički Ivanec i župe Sv. Mihael - Sračinec. Završetkom prve utakmice usljedila je zajedničko okupljanje, rijeći pozdrava i molitva. Moramo napomenuti da su sve utakmice odigrane u fer i korektnoj igri svih momčadi. Ulogu sudaca ovaj put je pripala našem članu Bruni Matoteku i gospodinu sudcu iz HNS-a, kojima se ovim putem zahvaljujemo na odlično odrađenom poslu.

Momčadi koje su izborile polufinale su :
 • Sv. Ivan Krstitelj - Koprivnički Ivanec
 • Sv. Juraj - Sveti Đurđ
 • ZMVK - Sv.Nikola Varaždin
 • Sv. Vid i Juraj - Mađarevo

   Momčadi koje nisu izborile polufinale sudjelovat će u na završnici u susretima od 5 do 8 mjesta. Ovim putem pozivamo sve naše članove da se odazovu na završnicu KMNL-a Varaždinske biskupije koja će se održati u subotu na Sportskom centru TTS Varaždin s početkom 16 sati. Pozivamo i naše navijače da nas posjete u što većem broju kako bi kroz nogomet, molitvu i zajedništvo zaključili još jednu uspješnu sezonu KMNL-a.

   Rezultati četvrfinalnih susreta Ovdje.

   Raspored za završnicu Ovdje.

   Lista strijelaca Ovdje.

   Slike momčadi možete vidjeti Ovdje.


   NAPOMENA
   : U subotu navečer navečer nakon što odigramo sve susrete slijedi dodjela nagrada, kratko druženje te odlazak prema katedrali. U predvečerje svetkovine Duhova, u subotu 22. svibnja u varaždinskoj katedrali Uznesenja BDM, održat će se Duhovsko bdjenje mladih Varaždinske biskupije. Iz svake momčadi po pravilinku KMNL-a obavezan je dolazak 5 članova kako na sportske, tako i na duhovne susrete. Ovim putem, dragi mladi prijatelji, sve vas pozivamo da se u što većem broju odazovemo na ovaj događaj. Ne zaboravimo da je ovo naš zadnji susret ove sezone i vjerujem da se slažete da nema ljepše prilike da je našu nogometnu sezonu završimo zajedničkom molitvom i pjesmom.