Približava nam se 3. ovogodišnji katolički malonogometni turnir Varaždinske biskupije!

VARAŽDIN, 02.04.2016. U tijeku su prijave za treći ovogodišnji katolički malonogometni turnir Varaždinske biskupije koji će se održati 9. travnja 2016. u Novigradu Podravskom!

U Varaždinskoj biskupiji, Ured za pastoral mladih, s ciljem aktiviranja i evangelizacije mladih sportaša i vjernika, pokrenuo je Katoličke malonogometne turnire Varaždinske biskupije (KMNT VB). Do sada su uspješno održana 3 turnira. Sljedeći turnir održati će se iduće subote, 9. travnja 2016. godine u Novigradu Podravskom s početkom u 08.30 sati.

Kako nam je cilj uključiti što više mladih sportaša i vjernika pozivamo Vas da prikupite, prema priloženoj tablici, zainteresirane igrače te da nam tablicu dostavite na elektronsku adresu vz.kmnl@gmail.com do 6. travnja 2016. godine. Kotizacija po ekipi po svakom turniru iznosi 200, 00 HRK, i uplaćuje se prilikom sastanka voditelja ekipa.

Sastanak voditelja ekipa predviđen je za četvrtak, 7. travnja 2016. godine u 17.00 sati u prostorijama Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije, kada će biti i izvučeni parovi, sukladno prijavama, za odigravanje 4. turnira.

Za sva eventualna pitanja i nejasnoće možete se obratiti na broj 095/846-3527 (Nenad Škerbić, voditelj KMNT VB) ili na broj 095/919-5000 (Alen Lacko – tajnik KMNT VB).

Organizacijski odbor Katoličkih malonogometnih turnira Varaždinske biskupije:
Nenad Škerbić, voditelj KMNT VB
Mladen Levak, zamjenik voditelja KMNT VB
Alen Lacko, tajnik KMNT
vlč. Tihomir Kosec, duhovnik KMNT VB
vlč. Žarko Pavlović, zamjenik duhovnika KMNT VB