Pred nama je prvi ovosezonski katolički malonogometni turnir Varaždinske biskupije u Gornjem Knegincu!

GORNJI KNEGINEC, 26.11.2016. Pred nama je nova sezona Katoličkih malonogometnih turnira Varaždinske biskupije. Prvi turnir očekuje nas u Gornjem Knegincu.
Poštovani,

Ured za pastoral mladih unatrag nekoliko godina započeo je s pastoralom u vidu ulaganja u mlade nogometaše organiziranih u Katoličku malonogometnu ligu (KMNL). Time odgovaramo temeljnom pozivu Crkve i kroz šport naviještamo Evanđelje.

U našoj Biskupiji pokrenuli smo Katoličke malonogometne turnire (KMNT).  Cilj je, ponajprije, aktivirati mlade u dobi od 15 do 32 godine  koji su u Crkvi, kako bi se i oni osjetili važnima u djelovanju župne i dekanatske, odnosno, biskupijske crkvene zajednice kojoj pripadaju.

Stoga Vas župnike, dekanatske povjerenike za mlade i dekanatske animatore želimo potaknuti da organizirate svoje mlade u svojim župnim zajednicama ili na nivu svog dekanata organizirate ekipu(e).
 
Prvi turnir će se održati 26. studenog 2016. s početkom u 8 sati u Gornjem Knegincu (detaljnije informacije dobit ćete kad prijavite ekipu). Molimo Vas da nam zaključno sa 21. studenim 2016. pošaljete ispunjen formular sa podatcima o ekipi i igračima (svaki natjecatelj koji sudjeluje na turniru KMNT-a ne smije imati manje od 16 godina i ne više od 30 godina. No, svaka ekipa može prilikom registracije prijaviti 5 igrača koji odstupaju od tih dobnih granica).

U prilogu možete pronaći propozicije turnira (dobro ih proučiti!) i obrazac za prijavu koji je potrebno ispuniti (poslati mail-om nazad) te donijeti na turnir. Kako bi se djelomično pokrili troškovi organizacije turnira prilog po ekipi iznosi 150 kuna što je potrebno platiti prilikom dolaska na turnir kod registracije ekipa. 

Za sva eventualna pitanja i nejasnoće možete se obratiti voditeljima KMNT-a na brojeve: 095/525-4356 (Vedran Vedriš – voditelj KMNT), 099/878-9026 (Mladen Levak – suvoditelj KMNT) ili na broj 095/919-5000 (Alen Lacko- tajnik KMNT).

Propozicije turnira

Obrazac za prijavu
 
Organizacijski odbor Katoličkih malonogometnih turnira Varaždinske biskupije