Pred nama je nova sezona krizmaničkih malonogometnih i odbojkaških turnira!

VARAŽDIN, 4.2.2022. Pred nama je nova sezona krizmaničkih malonogometnih i odbojkaških turnira naše biskupije.

Na temelju dosadašnjeg iskustva katoličkih malonogometnih turnira s mladima i njihovog skromnijeg odaziva, u Uredu za pastoral mladih, odlučili smo pomaknuti dobnu granicu na niže, tj. prema krizmaničkoj dobi. Razlog tome jest (još jedan u nizu) pokušaj zadržavanja mladih blizu Crkve i u srednjoškolskoj dobi kada, redovito, iz nje „odlaze“. Stoga smo odredili datume dvaju takvih krizmaničkih malonogometnih turnira koji bi se održali 26. veljače i 9. travnja 2022. s početkom u 8.30 sati. Prvi turnir će se za sada, kako stvari stoje, održati u sportskoj dvorani OŠ Ludbreg. Župne prijave zaprimamo na mail: mladi@biskupija-varazdinska.hr. Prijave traju do 15. veljače 2022.

Igra je po principu krizmaničkih liga drugih biskupija:
  • 5 + 1
  • svaka župa može prijaviti do 10 igrača
  • svaka župa prijavljuje samo jednu ekipu
  • kotizacija iznosi 250 kn po ekipi (troškovi turnira)
Ove godine nastavljamo i sa ženskim krizmaničkim odbojkaškim turnirima po principu krizmaničkih malonogometni turniri (do 10 igračica po ekipi). Oni će se održati 5. ožujka i 30. travnja 2022. također s početkom u 8.30 sati. Mjesto održavanja prvog turnira bit će, najvjerojatnije, u OŠ Šemovec. Ekipu prijavite do 24. veljače na gore spomenuti mail. Troškovi kotizacije su isti kao i za nogomet (250 kn po ekipi).
 
Turniri će se održavati prema preporukama civilnog stožera za suzbijanje pandemije covid-19, a večer uoči održavanja turnira OBAVEZNO je provesti brzi antigenski test. 
 
Registracijske listove možete preuzeti ovdje: