Pred nama je 3. i završni Katolički malonogometni turnir Varaždinske biskupije u Molvama!

VARAŽDIN, 6.2.2019. Ured za pastoral mladih unatrag nekoliko godina započeo je s pastoralom u vidu ulaganja u mlade nogometaše organiziranih u Katoličku malonogometnu ligu (KMNL). Time odgovaramo  temeljnom pozivu Crkve i kroz šport naviještamo Evanđelje. Pred nam je 3. i završni takav ovosezonski turnir naše biskupije, ovog puta u Molvama.

U našoj Biskupiji pokrenuli smo Katoličke malonogometne turnire. Cilj je, ponajprije, aktivirati mladiče u dobi od 15 do 30 godine  koji su u Crkvi, kako bi se i oni osjetili važnima u djelovanju župne i dekanatske, odnosno, biskupijske crkvene zajednice kojoj pripadaju. Stoga vas, dragi mladi, pozivamo da se organizirate u svojim župnim zajednicama ili ako niste tako u mogućnosti da spajanjem dviju ili više župa/zajednica svog dekanata organizirate jednu ekipu.
 
Treči i posljednji ovosezonski turnir održati će se 16. veljače 2019. s početkom u 8 sati u Molvama (detaljnije informacije dobit ćete kad prijavite ekipu). Za prijavu je potrebno da nam zaključno sa utorkom, 12. veljače 2019., pošaljete ispunjen formular sa podatcima o ekipi i igračima (svaki natjecatelj koji sudjeluje na turniru KMNT-a ne smije imati manje od 15 godina i ne više od 30 godina. No, svaka ekipa može prilikom registracije prijaviti najviše 2 igrača koji odstupaju od tih dobnih granica). Izmjene sastava, po prijavi, moguće je napraviti i prijaviti do četvrtka, 14. veljače 2019.!
 
Propozicije turnira i obrazac koje je potrebno ispuniti preuzmite ovdje. Kako bi se djelomično pokrili troškovi organizacije turnira prilog po ekipi iznosi 200,00 kuna što je potrebno platiti prilikom dolaska na turnir kod registracije ekipa. 
Za sva eventualna pitanja i nejasnoće možete se obratiti na brojeve/e-mail:
  • 099/410-3690 (Tomislav Sakač – voditelj KMNT VB)  
  • 099/284-2680 (Ivan Kaselj – suvoditelj KMNT)
  • e-mail: vz.kmnl@gmail.com
Prijavu, uz prijavni obrazac, pošaljite na mail: vz.kmnl@gmail.com.

Dragi momci, vidimo se na turnirima! :-)

Tomislav Sakač,
voditelj Katoličkih malonogometnih turnira Varaždinske biskupije