Pobjednici 3. sezone KMNL Varaždinske biskupije

U subotu, 22.05.2010. u popodnevnim satima, završila je sezona 2009./10. Katoličke malonogometne lige Varaždinske biskupije.

Utakmice su igrane u sportskim dvoranama na stadionu Sloboda u Varaždinu, gdje su svih 10 ekipa, osim ekipe iz Sračinca, odigrale završne utakmice, zajedno se družili i dočekali finalnu utakmicu u kojoj su prvo mjesto osvojili mladi iz župe svetog Juraja iz sv. Đurđa. Drugo mjesto pripalo je Zajednici mladih varaždinske katedrale - Sv. Nikola, a treće mladima iz župe Madžarevo. Svaka ekipa dobila je pehar i priznanje, a bilo je tu i drugih nagrada i pohvala pojedincima. Po nekoliko predstavnika iz svake ekipe bilo je navečer na duhovskom bdijenju mladih u katedrali s mladima iz cijele biskupije.

Za ekipu iz Svetog Đurđa nastupali su: Damir Piljak, Mario Sušec, Boris Crnković, Vedran Hižak, Goran Gizdavec, Matija Marković, Dragoljub Jerebić, Mihael Jerebić, Nenad Špoljarić, Nino Stančin, Dragan Rajh,Marko Meznarić, Marko Marković, Nino Gomaz, Mario Nikolić i trener Saša Špoljarić.

Osvajanjem prvog mjesta u Varaždinskoj biskupiji ekipa Svetog Juraja izborila je plasman na nacionalnu završnicu. Nacionalna završnica Katoličke malonogometne lige, na kojoj će sudjelovati prvaci (nad)biskupija Hrvatske i BiH, za sezonu 2009./10. održat će se u Mostaru, od 4. do 6. lipnja 2010. Na završnici sudjeluje 16 ekipa, podijeljenih u 4 skupine. Utakmice po skupinama te četvrtfinale igrat će se u subotu, 5. lipnja 2010., i to u Mostaru, Čitluku, Čapljini i Širokom Brijegu. Polufinale i finale na rasporedu su u nedjelju, 6. lipnja 2010. Ovim putem želimo našim predstavnicima čestitati na pobjedi u sezoni koja je već iza nas , i poželjeti sretan put u Mostar.

Rezultati završnice

Postignuti golovi

 

Saša Špoljarić