Održan 3. Katolički malonogometni turnir Varaždinske biskupije!

GORNJI KNEGINEC, 21.1.2017. Proteklog je vikenda održan 3. Katolički malonogometni turnir Varaždinske biskupije pod geslom ''Ako tvoj brat pogriješi – prekori ga.“ (Mt 18,5)

Turnir je i ovog puta započeo Službom riječi koju je predslavio supervizor turnira i povjerenik za mlade Varaždinske biskupije vlč. Tihomir Kosec, koji je ujedno zahvalio svima prisutnima na dolasku i dao kratke napomene i smjernice za odigravanje.

Na turniru je nastupilo 6 ekipa i to iz sljedećih župa ''Rastanak svetih Apostola'' Novigrad Podravski, ''Sv. Marija Magdalena'' Kneginec, "Socka" FSR Varaždin, "Dijamanti" - ekipa župe "Sv. Fabijana i Sebastijana" i Zajednice mladih varaždinske katedrale iz Varaždina, ''Sv. Margareta'' Margečan i "Ivanovci" iz župe „Sv. Marija Magdalena“ Ivanec.

Prvo mjesto i ovog je puta osvojila ekipa ''Rastanak svetih Apostola'' Novigrad Podravski, drugo je mjesto pripalo ekipi ''Sv. Marija Magdalena'' Kneginec, a treće mjesto "Ivanovci" iz župe „Sv. Marija Magdalena“ Ivanec.

Najboljim strijelcem turnira proglašen je Filip Hirš iz ekipe župe "Sv. Fabijana i Sebastijana" i Zajednice mladih varaždinske katedrale iz Varaždina, najboljim igračem turnira Hrvoje Habek iz ekipe "Ivanovci" iz župe „Sv. Marija Magdalena“ Ivanec, a najboljim golmanom Marko Đurinčić iz ekipe ''Rastanak svetih Apostola'' Novigrad Podravski. Suci su za fair play ekipu proglasili "Socku" FSR Varaždin.

Turnir je prošao u prijateljskom ozračju. Na kraju turnira vlč. Kosec se zahvalio domaćinima na iznimno lijepom gostoprimstvu i svim sudionicima turnira na sudjelovanju podijelivši pritom prikladne zahvalnice te priznanja za prva tri mjesta.

Podljednjii, četvrti turnir, održati će se 11. veljače 2017. s početkom u 8.30 sati, također u Gornjem Knegincu. 
 
(M.K.)


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika