"Marijin put" za mlade - 1. svibnja

"Marijin put" za mlade - 1. svibnjaDragi mladi! 
 
U srijedu, 1. svibnja 2024. neradni je dan i valja ga iskoristiti za zajedništvo s Bogom, drugima i prirodom.
Zato organiziramo hodočašće za mlade u Klenovnik na pobožnost Marijina puta. To je jedinstvena pobožnost u Hrvatskoj i šire o kojoj možete pročitati na poveznici
 
9:00 sati okupljeni smo u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Klenovniku i krećemo pješice prema Vukovoju do kapele sv. Wolfganga putem dugim oko 4,5 km. Na tom putu nalazi se 15 postaja - 15 otajstava krunice - radosna, žalosna i slavna. Na tom putu kroz prekrasne zagorske brežuljke, šume, vinograde, zaseoke molit ćemo krunicu, pjevati i s Marijom proći čitav Isusov život. 
Oko 11:00 sati stižemo do kapele sv. Wolfganga gdje ćemo slaviti svetu misu. (Preporučam da ponesete rezervnu majicu za presvući se.)
Nakon mise planiramo ručak i druženje u prirodi. Možete ponijeti svoju hranu i(li) se prijaviti za obrok koji pripremamo.
Hodočašće je namijenjeno prvenstveno mladima od 14 do 35 godina.
Ukoliko će biti dovoljno zainteresiranih, organizirat ćemo prijevoz autobusom iz Varaždina, a ako treba i iz Koprivnice i Čakovca. Zato je važno prijaviti se na vrijeme da znamo s kim računamo. Nakon prijava javit ćemo Vam se povratnim e-mailom s dodatnim informacijama.
Povratak kućama bit će između 15:00 i 16:00 sati.
Ukoliko imate kakvih pitanja, javite se na mladi@biskupija-varazdinska.hr
 
PRIJAVE TRAJU DO 26.4. (petak) na http://bit.ly/marijinput-2024 . Prijave su nam važne za organizaciju prijevoza i ručka.
 
Vidimo se!!!
 
Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije
 
 


Slika
Slika
Slika