Drugi odbojkaški turnir za krizmanice održan u Koprivnici

Drugi odbojkaški turnir za krizmanice održan u KoprivniciKOPRIVNICA, 21. veljače 2024.

U srijedu, 21. veljače 2024. održan je Drugi odbojkaški turnir za krizmanice u sportskoj dvorani Josip Samaržija Bepo u Koprivnici. U organizaciji Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije okupilo se 13 ekipa krizmanica koje su u veseloj atmosferi i sportskom duhu sudjelovale u natjecanju. Na turniru su sudjelovale krizmanike sljedećih župa: Čakovec-sv. Antun, Đurđevac, Križovljan, Kućan Marof, Ludbreg, Prelog, Pitomača, Sračinec, Trnovec, Varaždin-sv. Nikola, Veliki Bukovec, Vidovec i Vratišinec. 

Turnir je započeo molitvom i uvodnim riječima Marka Domitera, predstojnika Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije, potom je započela je grupna faza turnira. Uslijedile su polufinalne utakmice te utakmice za treće i prvo mjesto. 
Prvo mjesto osvojile su krizmanice Župe Sračinec, drugo mjesto ekipa Župe Ludbreg i treće su bile krizmanice Župe sv. Antuna - Čakovec. Osim priznanja i pehara za prva tri mjesta, dodijeljena je nagrada za najbolju igračicu turnira Tamari Fotez iz Sračinca. 


Zahvaljujemo svim župnicima, župnim vikarima, animatorima i svima koji su okupili i doveli svoje krizmanice na turnir, svim sudionicama te svima u pripremi i organizaciji turnira.

 

Ured za pastoral mladih



Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika