Uskoro - Holywin 2020. pod geslom "Samo jedanput se umire!" - u izvanrednim okolnostima!

Uskoro - Holywin 2020. pod geslom "Samo jedanput se umire!" - u izvanrednim okolnostima!
VARAŽDIN, 31.10.2020. Ured za pastoral mladih u noći uoči svetkovine Svih Svetih po sedmi puta organizira „Holywin 2020“ pod geslom "Samo jedanput se umire!" u našoj katedrali s početkom u 20 sati.

Dragi mladi,
 
ove godine, zbog vanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom COVID-19 u kojima se nalazimo, Holywin će se obilježavati na razini tri arhiđakonata uz pridržavanje svih propisanih mjera i uputa mjerodavnih civilnih stožera.

Vas iz Varaždinsko-zagorskog arhiđakonata pozivamo na sedmi "Holywin" pod geslom "Samo jedanput se umire!"! Molitveno-slavljeničko bdijenje održati će se uoči svetkovine Svih Svetih, u subotu 31. listopada, u našoj katedrali s početkom u 20 sati! Program će biti u znaku 100. godišnjice od rođenja bl. Miroslava Bulešića, započeti će sv. misom koju će predvoditi vlč. Darko Zgrablić, župnik župe sv. Vinka u Svetvinčentu (rodnoj župi spomenutog baženika) koji će održati i kraću duhovnu obnovu uz katehezu o našem blaženiku uz mogućnost štovanja blaženikovih relikvija (bez direktnog fizičkog kontakta) iza kojeg vam pripremamo malo iznenađenje! :-) 

Holywinom ("Svetost pobjeđuje") želi se mlade uoči blagdana Svih Svetih pozvati na radosno zajedništvo, bdijenje i molitvu te im kroz duhovno - zabavni program pokazati da i oni mogu, i da su pozvani biti sveti. Današnjoj Hrvatskoj potrebno je više no ikad novih svetaca, a na svetost smo svi, pa tako i vi dragi mladi, svakodnevno pozivani! Zato, budite ustrajni u vjeri, strpljivi, ponizni, svjedočite svoju vjeru drugima, ljubite... gorljivije no ikad!

Dio će biti prenošen i on-line na našoj službenoj Facebook stranici Mladi Varaždinske biskupije.

Dočekajmo svetkovinu Svih Svetih zajedno! 

Prigodni plakat preuzmite ovdje.