Uskoro - Holywin 2019. pod geslom "Svi smo mi 'deca' Božja"!

Uskoro - Holywin 2019. pod geslom "Svi smo mi
VARAŽDIN, 31.10.2019. Ured za pastoral mladih u noći uoči svetkovine Svih Svetih po šesti puta organizira „Holywin 2019“ pod geslom "Svi smo mi 'deca' Božja" s početkom u crkvi Presvetog Trojstva (kapucini) u Varaždinu u 20.30 sati.

Dragi mladi,
 
s radošću vas pozivamo na šesti "Holywin" na biskupijskoj razini u našoj Varaždinskoj biskupiji pod geslom "Svi smo 'deca' Božja"! Molitveno-slavljeničko bdijenje održati će se uoči svetkovine Svih Svetih, u četvrtak 31. listopada, s početkom u crkvi Presvetog Trojstva (kapucini) u Varaždinu u 20.30 sati! Slavljenički program započeti će sv. misom koju će predvoditi vlč. Tihomir Kosec, povjerenik za mlade naše biskupije a pjevanje će animirati ujedinjeni zbor mladih, sastavljen od članova više od 15-tak župa naše biskupije pod vodstvom Edija Vugrineca. Bdijenje će se nastaviti procesijom uz svijeće prema katedrali u kojoj ćemo slaviti Gospodina pjesmom uz prigodan glazben program pripremljen u zajedništvu s Uredom za pastoral osoba sa invaliditetom i njihovih obitelji pod nazivom "Svi smo mi 'deca' Božja" te završiti bdijenje poklonom Gospodinu u Presvetom oltarskom sakramentu!

Holywinom ("Svetost pobjeđuje") želi se mlade uoči blagdana Svih Svetih pozvati na radosno zajedništvo, bdijenje i molitvu te im kroz duhovno - zabavni program pokazati da i oni mogu, i da su pozvani biti sveti. Današnjoj Hrvatskoj potrebno je više no ikad novih svetaca, a na svetost smo svi, pa tako i vi dragi mladi, svakodnevno pozivani! Zato, budite ustrajni u vjeri, strpljivi, ponizni, svjedočite svoju vjeru drugima, ljubite... gorljivije no ikad!

Pozovite svoje prijatelje, obitelji, rodbinu i dočekajmo svetkovinu Svih Svetih zajedno! 

Prigodni plakat preuzmite ovdje.