Ured za pastoral mladih izdao drugi nosač zvuka svog predstojnika vlč. Tihomira Koseca i njegovih suradnika pod nazivom "U Sveti čas"!

Ured za pastoral mladih izdao drugi nosač zvuka svog predstojnika vlč. Tihomira Koseca i njegovih suradnika pod nazivom "U Sveti čas"!
VARAŽDIN, 26.4.2021. Naš biskupijski ured za pastoral mladih, u ovim svima nam izazovnim vremenima, stavljajući se Gospodinu na raspolaganje svojim talentima i molitvom, a uz podršku i blagoslov našeg biskupa Bože Radoša, okrunio je svoj rad još jednim nosačem zvuka svojeg predstojnika vlč. Tihomira Koseca i njegovih suradnika pod nazivom "U Sveti čas".

Tim povodom, s velikom radošću i zahvalnošću najavljujemo humanitarni koncert uz promociju nosača zvuka "U Sveti čas - vlč. Tihomir Kosec i suradnici" koji će se održati u subotu, 8. svibnja 2021., u 19:30 sati u Pastoralnoj dvorani bl. Alojzija Stepinca u Gornjem Knegincu, uz poštivanje svih epidemioloških mjera vezanih uz još uvijek postojeću covid-19 pandemiju.

Prijenos humanitarnog koncerta i promocije možete pratiti na našem Youtube kanalu Pastoral mladih Vž i na Facebook stranici Ureda Mladi Varaždinske biskupije.
 
U nastanak ovog nosača zvuka uključen je cijeli niz mladih ali i već stasalih, renomiranih glazbenika, aranžera, likovnih umjetnika i dizajnera koji su mu, ugradivši u njih dio sebe, dali konačni identitet. Budite s nama na promociji i otkrijte tko je sve sudjelovao u ovom projektu.

Cijena nosača zvuka je 80 kuna, a sav novac prikupljen od prodaje ovog nosača zvuka ići će u humanitarne svrhe za potrebe „Obitelji 5+“ (obitelji s petero i više djece Sisačke biskupije) pogođene nedavnim potresima o kojima skrbZaklada za obitelji Sisačke biskupije „Kardinal Franjo Kuharić“ i Ured za pastoral braka i obitelji. 
 
Vaš primjerak moći ćete nabaviti i kod nas u Uredu (mail: mladi@biskupija-varazdinska.hr) ili na porti biskupijskog ordinarijata (Pavlinska 4, Varaždin), a svoj prilog u visini cijene nosača zvuka (ili više) možete uplatiti na žiro račun biskupijske zaklade "Kardinal Franjo Kuharić": HR1724070001100348541 (OTP banka), s naznakom "Za obitelji".
 
Radujemo se vašem sudjelovanju u ovom događaju!
 
vlč. Tihomir Kosec,
predstojnik Ureda za pastoral mladih