Pripreme za XVI. nacionalnu završnicu KMNL Crkve u Hrvata

Pripreme za XVI. nacionalnu završnicu KMNL Crkve u Hrvata
VARAŽDIN, 29.4.2019. Ured za pastoral mladih naše biskupije bio je domaćin završnog sastanak voditelja katoličkih malonogometnih liga (KMNL) iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine s temom priprema XVI. nacionalne završnice koja će se održati od 13. do 16. lipnja u našoj biskupiji.

 
U Organizaciji Ureda HBK za mlade i Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije u ponedjeljak, 29. travnja u dvorani pastoralnog centra u Varaždinu održan je završni sastanak voditelja katoličkih malonogometnih liga (KMNL) zbog priprema oko XVI. nacionalne završnice čiji je domaćin naša biskupija.
 
Na sastanku je dogovoren detaljan program i održan je ždrijeb. Na ovogodišnjoj završnici sudjelovat će ukupno 16 najboljih ekipa iz 14 nad/biskupija iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
 
Sastanak je završen zajedničkim druženjem uz domjenak.

Podsjetimo, Varaždinska biskupija biti će domaćin XVI. nacionalne završnice katoličke malonogometne lige, koja će održavati u od 13. do 16. lipnja 2019. godine. U Biskupiji će gostovati malonogometne ekipe nad/biskupija iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Tijekom Završnice gosti će sudjelovati na svečanom otvaranju i zatvaranju susreta, međusobnom natjecanju, upoznati će Biskupiju i duhovno se obogatiti. Našu biskupiju predstavljati će dvije ekipe: prvoplasirana ekipa iz župe Molve te drugoplasirana ekipa iz župe Vratišinec.

Organizatori su Ured HBK za mlade i Povjerenstvo za pastoral mladih Varaždinske biskupije.
 


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika