Pred nama je 2. Katolički malonogometni turnir naše biskupije (KMNT VB) u Čakovcu!

Pred nama je 2. Katolički malonogometni turnir naše biskupije (KMNT VB) u Čakovcu!
VARAŽDIN, 6.1.2022. Ured za pastoral mladih unatrag nekoliko godina započeo je s pastoralom u vidu ulaganja u mlade nogometaše organiziranih u Katoličku malonogometne turnire Varaždinske biskupije (KMNT VB). Time i na ovaj način odgovaramo temeljnom pozivu Crkve te i kroz sport naviještamo Evanđelje i fair play.

Cilj je katoličkih turnira, ponajprije, aktivirati mladiče u dobi od 15 do 30 godine koji su u Crkvi, kako bi se i oni osjetili važnima u djelovanju župne i dekanatske, odnosno, biskupijske crkvene zajednice kojoj pripadaju. Stoga vas, dragi mladi, pozivamo da se organizirate u svojim župnim zajednicama ili, ako niste u mogućnosti, da spajanjem dviju ili više župa/zajednica svog dekanata organizirate jednu ekipu.
 
Ovu sezonu započeli smo prvim turnirom u Trnovcu Bartolovečkom, a drugi, nadolazeći, će se održati iduće subote, 15. siječnja 2022. s početkom u 8:30 sati u prostorima II.OŠ u Čakovcu (Trg pape Ivana Pavla II. 1, Čakovec). Za prijavu je potrebno da nam zaključno sa 12. siječnja 2022. pošaljete ispunjen formular sa podatcima o ekipi i igračima (svaki natjecatelj koji sudjeluje na turniru KMNT-a ne smije imati manje od 15 godina i ne više od 30 godina. No, svaka ekipa može prilikom registracije prijaviti najviše 2 igrača koji odstupaju od tih dobnih granica).

Turnir će se održati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera propisanih od mjerodavnih civilnih stožera glede suzbijanja pandemije covid-19.

Treći turnir održati će se:
  • 5. veljače 2022. u Molvama
Proučite propozicije turnira i preuzmite obrazac koji je potrebno ispuniti. Kako bi se djelomično pokrili troškovi organizacije turnira prilog po ekipi iznosi 250,00 kuna što je potrebno platiti prilikom dolaska na turnir kod registracije ekipa. 

Za sva eventualna pitanja i nejasnoće možete se obratiti na brojeve/e-mail: 099/444-1333 (Marta Kranjčec, tajnica Ureda za pastoral mladih VB), mladi@biskupija-varazdinska.hr.
 
Prijavu, uz prijavni obrazac, pošaljite na mail: mladi@biskupija-varazdinska.hr.

Dragi momci, vidimo se na turnirima! :-)