Ovogodišnju korizmenu duhovnu obnovu za mlade predvoditi će mons. Jorge Ramos

Ovogodišnju korizmenu duhovnu obnovu za mlade predvoditi će mons. Jorge Ramos
VARAŽDIN, 15. - 16.3.2019. Pozivamo vas na dvodnevnu Korizmenu duhovnu obnovu za mlade pod geslom „Izvezi na pučinu! Poziv na svetost u suvremenom svijetu“ koju će predvoditi mons. Jorge Ramos, svećenik Prelature Opusa Dei u Hrvatskoj i poznati ispovjednik, u varaždinskoj katedrali s početkom u 18 sati.

Vlč. Jorge Ramos je tek u 27. godini, nakon što je završio studij elektrotehnike, filozofije i teologije, zaređen za svećenika. „Naime, Opusu Dei pridružuju se mladići, koji žive u celibatu i posvećeni svom studiju ili profesionalnom radu, te se onda nazivaju numerariji. Ako naiđe potreba za svećenikom, njih se zove da se zarede. Tako je i slučaj sa mnom“, ističe vlč. Ramos. U svoje slobodno vrijeme mons. Jorge Ramos na raspolaganju je svima onima koji trebaju ispovijed i duhovni razgovor, jer to je temeljni apostolat njegovog djelovanja kao svećenika. 

Brzo, brzo, zabilježite ove datume u svoje vremenike i kalendariće! Animirajte svoje prijatelje, obitelji i poznanike - potaknite svoje župljane i zajednice, okupimo se oko Krista! S velikom vas radošću iščekujemo! :-)
Pjevanje na sv. misi i duhovnoj obnovi animirati će Zbor mladih Varaždinske biskupije.

Ovdje možete preuzeti i prigodni informativni plakat.