Ovogodišnja Duhovska osmina obilježena "Jerihonskim bdjenjem" - pridružite se!

Ovogodišnja Duhovska osmina obilježena "Jerihonskim bdjenjem" - pridružite se!
VARAŽDIN, 23.-30.5. Ovogodišnja Duhovska osmina biti će obilježena "Jerihonskim bdjenjem" - molitvom, postom, klanjanjem Presvetom, djelima milosrđa. Pridružite nam se!

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu,

približava nam se svetkovina Duhova kojoj prethodi Duhovska osmina. S obzirom na to da se zbog, svima nam poznate krize, izmijenio raspored planiranih događaja, ove smo godine u Uredu za pastoral mladih, u dogovoru sa našim mjesnim ordinarijem Božom Radošem, zamislili pripremiti se za Svetkovinu tzv. Jerihonskim bdjenjem. Cilj nam je uključili bismo gotovo sve staleže i oblike pastorala, zato i vas pozivamo da se uključite.  
 
Što je "Jerihonsko bdjenje", s kojim nakanama ga poduzimamo, kako će ono izgledati te kako se za njega pripremiti i prijaviti, možete vidjeti u priloženom letku.
 
Zahvaljujem svima vama na dosadašnjoj suradnji i istovremeno potičem da, želite li, sugerirate možda i svojim prijateljima, kolegama i članovima laičkih molitvenih zajednica da se i oni uključe u ovu molitvenu osminu, što znači da ovu obavijest i materijale proslijedite svima onima za koje mislite da bi bili zainteresirani. 
 
Srdačno zahvaljujem uz Božji blagoslov!

Tihomir Kosec,
predstojnik Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije