Kreće nova sezona katoličkih krizmaničkih malonogometnih i odbojkaških turnira naše biskupije!

Kreće nova sezona katoličkih krizmaničkih malonogometnih i odbojkaških turnira naše biskupije!
VARAŽDIN, 28.1.2020. Pozivamo vas da u svojim župama organizirate muške krizmaničke malonogometne ekipe i ženske krizmaničke odbojkaške ekipe te nam se pridružite na ovogodišnjim turnirima.

Na temelju dosadašnjeg iskustva katoličkih malonogometnih turnira s mladima i njihovog vrlo skromnog odaziva, u Uredu za pastoral mladih pomaknuli smo dobnu granicu prema krizmaničkoj dobi. To se pokazalo dobrim jer se mlade zadržalo blizu Crkve i u srednjoškolskoj dobi. Dva takva krizmanička malonogometna turnira održat će se 15. veljače i 18. travnja 2020. god. s početkom u 8.30 sati

Prvi turnir će se održati u sportskoj dvorani OŠ Ludbreg, a drugi u sportskoj dvorani OŠ Pitomača. Na vama je da, kad skupite ekipe, prijavite ih ponajprije na mail: krizmanicki.turniri@gmail.com, a to znači informacija o župi i broj sudionika.Po prijavi će vas kontaktirati koordinatori koji će vas informirati o mjestu održavanja turnira s ostalim potrebnim informacijama. Prijave traju do 10. veljače 2020.
Igra je po principu krizmaničkih liga drugih biskupija:
  • 5 + 1
  • svaka župa može prijaviti do 10 igrača
  • svaka župa prijavljuje samo jednu ekipu
  • kotizacija iznosi 250 kn po ekipi (troškovi turnira)
Ove godine nastavljamo i sa ženskim krizmaničkim odbojkaškim turnirima po istom principu kako će se održavati i krizmanički malonogometni turniri. Oni će se održati 22. veljače i 25. travnja 2020. također s početkom u 8.30 sati. Prvi takav biti će održan u sportskoj dvorani OŠ Trnovec Bartolovečki. Žensku krizmaničku ekipu prijavite do istog datuma (10. veljače 2020.) na mail Ureda (mladi@biskupija-varazdinska.hr). Troškovi kotizacije su isti kao i za nogomet (250 kn po ekipi).

Ovdje možete preuzeti registracijske liste za nogomet i odbojku koje je potrebno ispuniti i donijeti na oba turnira te suglasnosti.

Bude li potrebno, organizirati će se autobusni prijevoz za zainteresirane sudionike (osobito za malonogometni turnir u Pitomači).