FORUM PLUS STARTUP INKUBATOR

FORUM PLUS STARTUP INKUBATORVARAŽDIN, 30.9.2019. Po prvi puta u Varaždinu kreće Forum Plus Startup Inkubator u organizaciji Forum plus international institute-a i Foruma plus Hrvatske.
FORUM PLUS STARTUP INKUBATOR prvi je od četiri modula FORUM PLUS AKADEMIJE. Naglasak Forum Plus Startup Inkubatora stavljen je na razvoj društvenih projekata mladih uz mentorirani proces sveučilišnih profesora i stručnjaka.
Projekt je namijenjen studentima i mladima od 18 do 30 godina, a susreti će se odvijati kroz 8 radionica od 29. listopada do 17. prosinca, u 9 hrvatskih sveučilišnih gradova: Osijeku, Zagrebu, Slavonskom Brodu, Rijeci, Varaždinu, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku.
 
Cilj programa je pružiti mladima podršku na putu osobne izvrsnosti, poznavanju Socijalnog nauka Crkve i samostalnom razvoju društvenog projekta, uz mentorirani proces sveučilišnih profesora i stručnjaka, kao i povezanost s ostalim mladim ljudima koji dijele iste vrijednosti i želju za boljim hrvatskim društvom.
 
Što je F+A?
F+A je Akademija za leadership i društvene projekte mladih. Program F+ Akademije usmjeren je na poticanje mladih intelektualca na cjelovitu osobnu formaciju i aktivnu društvenu uključenost u skladu s kršdanskim vrijednostima, osobnim afinitetima, talentima, kompetencijama te stručnim usmjerenjem s ciljem doprinosa široj društvenoj zajednici. Cjelokupan program čine tri etape (lokalna, nacionalna i međunarodna razina) koje imaju četiri glavna cilja: EDUKACIJA, UMREŽAVANJE, MENTORSTVO I INICIJATIVA.
 
Program F+A 19/20:
 
  • MOLUL # 1: FORUM PLUS STARTUP INKUBATOR
Startup inkubator za razvoj društvenih projekata mladih
(9 hrvatskih sveučilišta - listopad /studeni/prosinac 2019.)
- SPLIT - DUBROVNIK - ZADAR - OSIJEK - ZAGREB - RIJEKA- VARAŽDIN – PULA – SLAVONSKI BROD -
 
  • MODUL # 2 : NACIONALNA KONFERENCIJA FORUM PLUS
Forum mladih katolika Hrvatske za društvenu uključenost
(Sveučilište u Zagrebu - veljača 2020)
 
  • MODUL # 3 : FORUM PLUS EUROPE
Forum mladih katolika Europe za društvenu uključenost
(Europski parlament, Bruxelles - travanj 2020)
 
  • MODUL # 4 – FORUM PLUS LEADERSHIP SUMMER SCHOOL
Ljetna škola za leadership
(Sveučilište u Splitu - kolovoz 2020)

Prijave traju do 15. listopada putem priloženog linka!

Program

Link za prijavu