Ferdinandovac 2019

Ferdinandovac 2019
FERDINANDOVAC, 4. - 7. 7. 2019. Uskoro započinje 7. taborovanje katoličke djece Varaždinske biskupije u Ferdinandovcu! Prijave započele!

U lijepoj prirodi naše Podravine, u Ferdinandovcu, od 4. do 7. srpnja ove godine održati će se 7. taborovanje katoličke djece Varaždinske biskupije pod geslom: „Vi ste svjetlost svijeta.“ (Mt 5,14). Četverodnevno taborovanje djece od 5. do 8. razreda te srednjoškolaca organiziraju Župa sv. Ferdinanda kralja iz Ferdinandovca, na čelu sa svojim župnikom vlč. Daroslavom Benjakom i Bratovština sv. Ferdinanda na čelu s vjeroučiteljem Robertom Ščukom. Kroz kateheze i misu, pjesmu i igru, boravak i suživot s prirodom a pod budnim okom vjeroučitelja i duhovnika, djeca upoznaju Boga koji je konkretan i živ! Pogledajte kako je bilo proteklih godine, proučite informativne listiće i prijavite svoju djecu, krizmanike i vjeroučenike; biti će to taborovanje koje će zasigurno pamtiti!

Cijena taborovanja je simboličnih 120 Kn, a prijave traju do 30. lipnja. Za sve potrebne informacije i prijave javite se vlč. Daroslavu Benjaku (daroslav.benjak@gmail.com, 048/210-052) ili vjeroučitelju Robertu Ščuki (ferdinand.scuka@gmail.com, 092/129-9375) ili nama u Ured za pastoral mladih.

Za više informacija, pogledajte i priložene promidžbene letke letak 1letak 2.