Ferdinandovac 2015

Ferdinandovac 2015FERDINANDOVAC, 9. - 12. 7. 2015. Uskoro započinje 3. taborovanje katoličke djece Varaždinske biskupije u Ferdinandovcu!
U lijepoj prirodi naše Podravine, u Ferdinandovcu, od 9. do 12. srpnja ove godine održati će se 3. taborovanje katoličke djece Varaždinske biskupije pod geslom: "Šimune Ivanov, ljubiš li me?" (Iv 21, 17a). Četverodnevno taborovanje djece od 5. do 8. razreda organiziraju Župa sv. Ferdinanda kralja iz Ferdinandovca, na čelu sa svojim župnikom vlč. Daroslavom Benjakom i Bratovština sv. Ferdinanda na čelu s vjeroučiteljem Robertom Ščukom. Kroz kateheze i misu, pjesmu i igru, boravak i suživot s prirodom a pod budnim okom vjeroučitelja i duhovnika, djeca upoznaju Boga koji je konkretan i živ! Pogledajte kako je bilo proteklih godine, proučite informativne listiće i prijavite svoju djecu, krizmanike i vjeroučenike; biti će to taborovanje koje će zasigurno pamtiti!

Cijena taborovanja je simboličnih 75 Kn, a prijave započinju 21. lipnja 2015. Za sve potrebne informacije i prijave javite se vlč. Daroslavu Benjaku (daroslav.benjak@gmail.com, 048/210-052) ili vjeroučitelju Robertu Ščuki (ferdinand.scuka@gmail.com, 092/129-9375).

 


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika