Don Damir Stojić u Ludbregu

Don Damir Stojić, salezijanac i studenstki kapelan u Zagrebu opet gostuje u Varaždinskoj biskupiji, točnije u Ludbregu. Don Stojić će u petak, 5. lipnja 2015. održati duhovnu obnovu i predslavit će euharistijom u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Ludbregu.
Don Stojić poznati je hrvatski salezijanac koji se od samog početka svog svećeništva aktivno bavi pastoralom mladih, posebno studenata. Poznat je po svojim katehetskim susretima na zagrebačkom Jarunu, a upravo takav susret održat će i u Ludbregu.
Duhovna obnova započet će u 19 sati u župnoj crkvi, a nakon don Stojićevog nagovora svi okupljeni s njime će slaviti euharistiju u 20 sati. Svojom pjesmom i slavljenjem Boga posljednji ovogodišnji susret i završetak devetnice spasa, koji će u Ludbregu biti obilježen ovom duhovnom obnovom, obogatit će zbor mladih „Trinitas“ iz Ludbrega kojem će se pridružiti zborovi mladih iz ludbreškog dekanata.
Svi mladi naše biskupije pozvani su sudjelovati u molitvi i slavljenju Boga, u zahvali za sva dobra i milosti koje su mladi primili po devetnici Srcu Isusovu, koje ih je u Ludbregu okupljalo proteklu školsku ili akademski godinu.