6. ljetni kamp za mlade u Ferdinandovcu

6. ljetni kamp za mlade u Ferdinandovcu
FERDINANDOVAC, 5. - 8. 7. 2018. Uskoro započinje 6. taborovanje katoličke djece Varaždinske biskupije u Ferdinandovcu! Prijave započinju 17. lipnja!

U lijepoj prirodi naše Podravine, u Ferdinandovcu, od 5. do 8. srpnja ove godine održati će se 6. taborovanje katoličke djece Varaždinske biskupije pod geslom: „Josipe, ne boj se...“ (Mt, 1,20)​. Četverodnevno taborovanje djece od 5. do 8. razreda te srednjoškolaca organiziraju Župa sv. Ferdinanda kralja iz Ferdinandovca, na čelu sa svojim župnikom vlč. Daroslavom Benjakom i Bratovština sv. Ferdinanda na čelu s vjeroučiteljem Robertom Ščukom. Kroz kateheze i misu, pjesmu i igru, boravak i suživot s prirodom a pod budnim okom vjeroučitelja i duhovnika, djeca upoznaju Boga koji je konkretan i živ! Pogledajte kako je bilo proteklih godine, proučite informativne listiće i prijavite svoju djecu, krizmanike i vjeroučenike; biti će to taborovanje koje će zasigurno pamtiti!

Cijena taborovanja je simboličnih 99 Kn, a prijave započinju, 17. lipnja 2018 i traju do 2. srpnja. Za sve potrebne informacije i prijave javite se vlč. Daroslavu Benjaku (daroslav.benjak@gmail.com, 048/210-052) ili vjeroučitelju Robertu Ščuki (ferdinand.scuka@gmail.com, 092/129-9375) ili nama u Ured za pastoral mladih.

Za više informacija, pogledajte i priložene promidžbene letke - letak 1 i letak 2.


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika