2. katolički malonogometni turnir Varaždinske biskupije - u Novigradu Podravskom!

2. katolički malonogometni turnir Varaždinske biskupije - u Novigradu Podravskom!
NOVIGRAD PODRAVSKI, 9.01.2016. Pred nama je 2. katolički malonogometni turnir Varaždinske biskupije koji će se i ovog puta održati - u Novigradu Podravskom!

U subotu 9. siječnja 2016. godine održati će se 2. malonogometni turnir Varaždinske biskupije u Novigradu Podravskom s početkom u 9.00 sati. Na turniru će nastupiti sljedeće ekipe: Sabaria iz župe Rođenja BDM, Mala Subotica, Kneginec iz župe Sv. Marije Magdalene, Kneginec, Dijamanti iz župe Sv. Fabijana i Sebastijana i Zajednice mladih Varaždinske katedrale, Bl. Alojzije Stepinac iz župe Bl. Alojzija Stepinca, Koprivnica, Sv. Margareta iz župe Sv. Margarete, Margečan, Apostoli iz župe Rastanka svetih apostola, Novigrad Podravski, Tri kralja iz župe  Sv. Tri Kralja, Gola, Kapucini iz župe Sv. Vida, Varaždin te Socka, Franjevački svjetovni red, Varaždin.

Sastanak voditelja ekipa i ždrijeb odigravanja održati će se u četvrtak, 7. siječnja 2016. u 17.00 sati u Uredu za pastoral mladih (Zagrebačka 3)! U slučaju lošeg vremena turnir će biti otkazan o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni!

Za sva eventualna pitanja i nejasnoće možete se obratiti na broj 095/846-3527 (Nenad Škerbić, voditelj KMNT VB) ili na broj 095/919-5000 (Alen Lacko – tajnik KMNT VB).

Molimo za uspjeh i ovog turnira!