SHKM Zadar 2010.

SHKM Zadar 2010.

img_7660_resize_thumbSusret hrvatske katoličke mladeži, Zadar 8. i 9. svibnja 2010.

"Da vaša radost bude potpuna" (Iv 15,11)


 

 

 

Dragi mladi Varaždinske biskupije,

ne mislimo ovdje pisati detaljni izvještaj o SHKM u Zadru, jer bi to potrajalo, a većina nas ga ne bi ni čitala, jer bi bio predug. Naime, Vi koji ste bili znate kako je bilo, a oni koji nisu bili, a zanimaju vas novinarski detalji, dovoljno je malo potražiti na Google-u i dobit ćete sve. Mi ćemo ovdje ovako:

  • Donosimo fotografije koje je onako na brzinu i uz put napravio vlč. Damjan i te fotke su nekako općenitog sadržaja, pa se nadamo da će svakome biti zanimljive.
  • Tu je i nekoliko fotografija od dva autobusa Vž biskupije koji su bili smješteni u Škabrnji, pa ima detalja od tamo.
  • Svi koji želite napisati osvrt, komentare (+ ili -), ili poslati koju lijepu fotografiju koju želite da objavimo na Webu, možete to učiniti do petka, 14.05.2010. do 12,00 sati i poslati na tajnik@mladi-vz.com. Molimo vas da se ograničite na 5 do 10 rečenica i 6 do 9 fotografija jer ćemo sve staviti u jednu vijest pa da to sve skupa ne bude predugo. U petak ćemo staviti novu vijest s vašim dojmovima, komentarima i fotografijama. Bilo bi lijepo da jedni s drugima podijelimo svoje doživljaje. Ako se odlučite na to, a bilo bi dobro, učinite to odmah, ovog časa, jer ako odgodite nećete ispuniti ovu svoju želju i odluku. A ponavljamo, bilo bi dobro i lijepo da i s drugima podijelimo svoje doživljaje.