Prijave za SHKM Dubrovnik

Prijave za SHKM Dubrovnik

shkmDuDragi mladi, započele su prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati u Dubrovniku, 26. i 27. travnja 2014. godine!

 

Središnje euharistijsko slavlje će biti u subotu, 26. travnja 2014. s početkom u 17.00 sati, u luci Gruž. Predprogram započinje istoga dana u 12.00 sati, u staroj gradskoj jezgri, u Dubrovniku, s ponudom raznovrsnih programa.

 

Važno je da svi sudionici prođu katehetsku pripravu kako bi bili spremni za sam susret. Što se tiče katehetskih priručnika za animatore, oni se nalaze u Uredu za pastoral mladih i sukladno dogovoru će se i preuzeti. Dodatne materijale možete preuzeti sa službene stranice SHKM-a: www.mladi-dbk.com.

PRIJAVE:

Sustav prijava je isti kao što je bio i na SHKM-u Sisak 2012. godine. Dakle, prijaviti se morate svojim župnicima ili animatorima – kako je u župi rečeno, a oni će Vaše prijave proslijediti Uredu za Pastoral mladih Varaždinske biskupije.

Važno je napomenuti kako animatori podatke prijavljenih moraju upisivati digitalno, u tablicu, koju možete preuzeti ovdje. Svi stupci u tablici, osim „Naznaka“, ispunjavaju se OBAVEZNO i TOČNO.

Isto tako, važno je radi prijevoza, znati, hoće li u busu biti članovi jednog dekanata ili jedne župe - to će sami animatori morati voditi brigu.

Svim sudionicima SHKM-a bit će osigurane majice s logom susreta, a moguće veličine majica su XS, S, M, L, XL i XXL.

Cijena kotizacije iznosi 30 kuna za sve sudionike.

Prijave završavaju 24. veljače 2014. godine jer nakon tog datuma, više se nećete moći prijaviti za SHKM Dubrovnik.

Budite ustrajni u molitvi i redoviti na katehezama i - uvježbajte himnu Na slobodu pozvani.

Vidimo se u Dubrovniku!Cool