Dobitnici nagrada natječaja Križnog puta mladih 2016.!

Dobitnici nagrada natječaja Križnog puta mladih 2016.!VARAŽDIN, 11.03.2016. Izabrani dobitnici nagrada natječaja 16. križnog puta mladih Varaždinske biskupije!
I ove godine malo smo se zajedno poigrali i najorginalnije nagradili - ekskluzivnim nagradama! :-) 

U ovoj godini, jubilarnoj Godini milosrđa, pred vas smo stavili slijedeći zadatak. Trebalo je promisliti i prisjetiti se nekog događaja sa križnih puteva na kojima ste sudjelovali, a gdje vas je Gospodin po nekoj osobi ili nekom događaju iznenadio, ili pak ste vi nekoga iznenadili djelom milosrđa. To je ujedno bilo i vaše malo svjedočanstvo i još jedan razlog više za zahvalnost Gospodinu.

Koji su bili kriteriji? Žiriju je bilo važno da osoba opiše vlastito konkretno iskustvo Božjeg milosrđa. Teško je bilo odrediti poredak jer su svi radovi itekako vrijedni i dobri, no „žiri“ kojeg su činili: vlč. Tihomir Kosec, povjerenik; Dubravka Červek, vjeroučiteljica; Vladimir Cesar, tajnik Katehetskog ureda te Marta Kranjčec, suradnica u Uredu za pastoral mladih Varaždinske biskupije, odlučio je sljedeće:
  1. mjesto – Ante Begović
  2. mjesto – Verica Zlatar-Sever
  3. mjesto – Karolina Hudak.
Čestitamo sretnim dobitnicima i zahvaljujemo im na trudu! :-) Dobitnike molimo da se u Sv. Martinu na Muri, prije početka samog programa u crkvi, jave vlč. Tihomiru, povjereniku.

Njihove tekstove možete pročitati ovdje.

Nagrade ćete otkriti i dobiti na samom Križnom putu! :-) Vidimo se! +