Mladi iz Ludbrega u božićnom vremenu organizirali događaj pod nazivom „Molitva malom Božiću“

Mladi iz Ludbrega u božićnom vremenu organizirali događaj pod nazivom „Molitva malom Božiću“
LUDBREG, 28.12.2018. U božićnoj osmini u Centru za kulturu i informiranje „Dragutin Novak“ u Ludbregu, zbio se događaj pod nazivom „Molitva malom Božiću“. Pjevačko društvo mladih „Trinitas“ održalo je koncert, a dramska je grupa održala predstavu pod nazivom „Izvanredne vijesti“.

Predstava, koju su vodili voditelji jeruzalemskih vijesti, svima se jako sviđala. U predstavi su novinari ispitivali prolaznike o smještaju u Jeruzalemu za vrijeme velikog popisa stanovništva na dan kad je Isus rođen u štalici. Predstava je bila odlično osmišljena, imala je različite priloge te je sve nazočne od srca nasmijala.

Nakon predstave pjevačko je društvo mladih „Trinitas“ s dirigentom Petrom Mihinom održalo koncert. Otpjevali su 10 pjesama od kojih su većinu aranžmana sami raspisali. „Trinitas“ je svojim anđeoskim glasovima raznježio i razveselio nazočne. U pjesmama su se pojavljivale različite kombinacije instrumenata koje su dodatno uljepšale koncert. Ukupno je bilo 18 svirača od kojih su neki svirali klavir, neki gitaru, flautu, saksofon, klarinet, kahon, brač ili harmoniku.

Nakon ugodnog događaja, druženje se nastavilo u predvorju Centra za kulturu i informiranje „Dragutin Novak“ uz fine domaće kolače, toplo kuhano vino i topli čaj. Svi organizatori i sudionici događaja bili su zadovoljni svojim izvedbama kojima su prisutnima u srca unijeli toplinu i blagost Božića.

Eva-Marija Jalšić