U Koprivnici održan dekanatski susret mladih Koprivničkog dekanata

U Koprivnici održan dekanatski susret mladih Koprivničkog dekanata
KOPRIVNICA, 14.4.2018. Protekle subote održan je prvi otvoreni susret Frame Koprivnica, koji je ujedno bio i susret mladih Koprivničkog dekanata.

Tema susreta bila je "Smrt, Sud, Raj, Pakao, Čistiliste, Ponovni dolazak", a gosti predavači su bili fra Ivan Bogati i fra Ivica Janjić, bogoslovi Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda. Poruka susreta bila je: "Dobro djelo iz ljubavi učinjeno ostaje". Susret smo započeli svetom misom, molitvom i  pjesmom, a završili smo ga plesom, hranom i druženjem. Mladi franjevci kroz ovaj su nam susret pojasnili i približili same slike ovih šest tema te nam dali odgovore na razna pitanja. Držali su našu pažnju tijekom cijelog susreta - tema je izuzetno zanimljiva, škakljiva i rijetko kad i rijetko gdje se o njoj može slušati, a da to nisu rasprave među vršnjacima. Osim zanimljive teme, oni su se fantastično pripremili za ovaj susret, vidio se sav trud i molitve koje su u njega uložili i to ga je učinilo posebnim.

Nakon predavanja ostali smo u druženju, pridružio nam se i naš fra Matija s gitarom, plesali smo, upoznavali se... Večer je protekla zaista blagoslovljeno i plodonosno u svakom smislu. Naučili smo štošta novo, razbistrili neke nedoumice i upitnike u glavama, postavili sami sebi nova pitanja i dobili veliki poticaj na svetost, zato hvala dragom Bogu i našim gostima!
Katarina Vugrinec


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika