Proteklog vikenda održan je drugi krizmanički odbojkaški turnir naše biskupije za djevojke u Knegincu!

Proteklog vikenda održan je drugi krizmanički odbojkaški turnir naše biskupije za djevojke u Knegincu!
KNEGINEC, 9.4.2022. Protekle subote u prostorima sportske dvorane Osnovne škole Kneginec održan je drugi krizmanički odbojkaški turnir Varaždinske biskupije za djevojke u organizaciji Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije.

Turnir je započeo molitvom koju je predslavio vlč. Krunoslav Sajko, đakon u župi Ivanec. Sudionicima se, zatim, obratila Marta Kranjčec, tajnica Ureda za mlade naše biskupije i koordinatorice turnira, koja je svim prisutnima zahvalila na dolasku te dala kratke napomene i smjernice za odigravanje turnira.

Na turniru je sudjelovalo 6 ekipa iz slijedećih župa: Sračinec, Pitomača, Prelog, Kneginec, Ludbreg i Kalinovac. Prvo mjesto pripalo je ekipi "Trojake" iz župe Presvetog Trojstva u Ludbregudrugo mjesto osvojila je ekipa domaćin "Kneginje" iz župe sv. Marije Magdalene, Kneginec; dok je treće mjesto pripalo ekipi "Arkanđelice" iz župe sv. Mihaela ark. iz Sračinca, pobjedivši u napetoj utakmici ekipu "Priločke puce" iz župe sv. Jakova ap. u Prelogu.

Najboljim igračicama turnira proglašene su Lana Horvat iz ekipe "Trojake" župa Presvetog Trojstva u Ludbregu i Ivona Šestak iz ekipe "Kneginje" iz župe sv. Marije Magdalene, Kneginec

Ovo je, ujedno, bio i posljednji odbojkaški turnir za krizmanice ove sezone te su proglašeni i sezonski pobjednici! Prvo mjesto ove sezone pripalo je ekipi "Trojake" iz župe Presvetog Trojstva u Ludbregudrugo mjesto osvojila je ekipa domaćin "Kneginje" iz župe sv. Marije Magdalene, Kneginec; dok je treće mjesto pripalo ekipi "Arkanđelice" iz župe sv. Mihaela ark. iz Sračinca. Najboljim igračicama turnira proglašene su Lana Horvat iz ekipe "Trojake" župa Presvetog Trojstva u Ludbregu, Ivona Šestak iz ekipe "Kneginje" iz župe sv. Marije Magdalene, Kneginec Nina Domović iz ekipe "Vidove pitomke" iz župe sv. Vida mč. u Pitomači

Turnir je prošao u prijateljskom ozračju, druženju i čistoj igri. Po odigranom turniru, animatori su djevojke poučili flamanskom plesu kojeg su svi okupljeni zajedno radosno otplesali. 

Na kraju turnira tajnica Ureda za mlade zahvalila se domaćinima, ravnatelju Osnovne škole Kneginec g. Miljenku Rožmariću na iznimno lijepom gostoprimstvu, sutkinji Teni Vinceković, župnim vikarima, đakonima i vjeroučiteljima koji su okupili i bodrili svoje krizmanice, zapisničkom stolu i medicinskoj potpori te svim sudionicima turnira na sudjelovanju podijelivši pritom prikladne zahvalnice i nagrade za prva tri mjesta.


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika