Ured za mlade organizira biskupijsko hodočašće mladih u Zaljev svetaca (Boka Kotorska)

Ured za mlade organizira biskupijsko hodočašće mladih u Zaljev svetaca (Boka Kotorska)
BOKA KOTORSKA, 17.-19.11.2017. U godini u kojoj slavimo 20 godina postojanja naše Varaždinske biskupije Ured za pastoral mladih u studenom organizira "Biskupijsko hodočašće mladih u Zaljev svetaca (Boka Kotorska, Crna Gora).
Dragi mladi,

U godini kada na poseban način - zahvalna srca - slavimo 20 godina postojanja naše Varaždinske biskupije, odlučili smo za vas, naše mlade, organizirati „Hodočašće mladih Varaždinske biskupije u Zaljev svetaca“ – Boku Kotorsku u Crnoj Gori, s naglaskom na sv. Leopolda Bogdana Mandića i bl. Ozanu Kotorsku.

Hodočašće će se održati od 17. do 19. studenog ove godine. Polazak je planiran u petak, 17. studenog, u 19.30 sati; a povratak u nedjelju, 19. studenog najkasnije do 23 sata.

Cijena hodočašća (bazirana na 50 sudionika) je 650 kn, a sve pojedinosti možete pročitati u priloženom planu puta. Donja dobna granica je 16 godina, a svi maloljetnici moraju priložiti suglasnost roditelja koju također možete preuzeti kod nas po prijavi.
Prijaviti se možete kod nas u Uredu (e-mail: mladi@biskupija-varazdinska.hr ili porukom na našoj Facebook stranici Mladi Varaždinske biskupije), najbolje čim prije zbog ograničenog broja mjesta!

Radujemo se vašem odazivu! :-)
 
vlč. Tihomir Kosec, povjerenik