Pred nama je adventska duhovna obnova "Četvrtkuj advent u katedrali"!

Pred nama je adventska duhovna obnova "Četvrtkuj advent u katedrali"!
VARAŽDIN, 2., 9. i 16.12.2021. I ovog adventa pripremili smo vam duhovnu obnovu za mlade i sve željne priprave srca za Kristovo rođenje "Četvrtkuj advent u katedrali", koja će se održavati svakog četvrtka u varaždinskoj katedrali s početkom u 19:30 sati.

S obzirom na komercijalizaciju i profanizaciju naših najvećih kršćanskih blagdana i vremena pripreme za njih, iz Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije, osmislili smo u nadolazećem vremenu adventa kratke duhovne obnove svakog četvrtka u varaždinskoj katedrali s početkom u 19:30 sati. Duhovnu obnovu ove godine predvodi fra Mate Bašić, župni vikar župe Presvetog Trojstva u Karlovcu i utemeljitelj bratstva „Exitus“ na slijedeće teme:
  • 2. prosinca – „Istinska sloboda – sklonost pravdi“
  • 9. prosinca – „Savjest i priziv savjesti“
  • 16. prosinca – „Evanđeoska ljubav“
Adventska duhovna obnova za mlade održati će se uz pridržavanje svih epidemioloških mjera propisanih od mjerodavnih civilnih stožera glede suzbijanja pandemije covid-19.

Brzo, brzo, zabilježite ove datume u svoje vremenike i kalendariće! Animirajte svoje prijatelje, obitelji i poznanike - potaknite svoje župljane i zajednice, okupimo se oko Krista! S velikom vas radošću iščekujemo! :-)

Prigodni plakat koji najavljuje ovu duhovnu obnovu možete preuzeti ovdje.