Korizmena duhovna obnova za mlade koju predvodi vlč. Odilon Singbo, duhovnik na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Korizmena duhovna obnova za mlade koju predvodi vlč. Odilon Singbo, duhovnik na Hrvatskom katoličkom sveučilištu
VARAŽDIN, 23. - 24.02.2018. Pozivamo vas na dvodnevnu Korizmenu duhovnu obnovu za mlade pod geslom "Ja odabrah vas!" koju će predvoditi vlč. Odilon Singbo, duhovnik na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, u varaždinskoj katedrali s početkom u 18 sati.

S radošću vas pozivamo na dvodnevnu korizmenu duhovnu obnovu pod geslom „Ja odabrah vas!“ koja će se održavati 23. i 24. veljače 2018. (petak i subota) s početkom u 18 sati u varaždinskoj katedrali. Duhovnu obnovu ove će godine predvoditi vlč. Odilon Singbo, duhovnik na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

Odilon-Gbenoukpo Singbo rođen je 4. siječnja 1980. u selu Hondji, u afričkoj državi Benin, gdje je pohađao osnovnu školu. Klasičnu gimnaziju pohađao je u Porto-Novu, glavnom gradu Bénina. U listopadu 2000. godine započinje duhovnu godinu u bogosloviji propedeutike sv. Josipa u Misseretu u Béninu. Nakon toga nastavio je svoju formaciju na bogosloviji "Msgr. Louis Parisot", gdje je studirao dvije godine filozofiju. Nakon godine pastoralne prakse u Katoličkoj gimnaziji Glospe Lurdske u Porto-Novu, upućen je u Zagreb da ondje, kao stipendist Varaždinske biskupije, nastavi teološki studij na Katoličkome bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirao je 2008. godine. Dana 15. kolovoza 2009. zaređen je za svećenika u svojoj matičnoj biskupiji u porto-Novu. Trenutačno je na službi u Zagrebačkoj nadbiskupiji kao duhovnik Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Brzo, brzo, zabilježite ove datume u svoje vremenike i kalendariće! Animirajte svoje prijatelje, obitelji i poznanike - potaknite svoje župljane i zajednice, okupimo se oko Krista! S velikom vas radošću iščekujemo! :-)
 
Pjevanje na sv. misi i duhovnoj obnovi animirati će, zajedničkim snagama, Zbor mladih Varaždinske biskupije i Zbor Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Ovdje možete preuzeti i prigodni informativni plakat.