Biskup primio organizacijski odbor 16. Nacionalne završnice katoličke malonogometne lige

Biskup primio organizacijski odbor 16. Nacionalne završnice katoličke malonogometne lige
VARAŽDIN, 19.6.2019. Biskup primio organizacijski odbor 16. Nacionalne završnice katoličke malonogometne lige koja se je od 13. do 16. lipnja održavala u Varaždinskoj biskupiji.

Podsjećamo, naša je biskupija proteklog tjedna bila domaćin 200-tinjak ponajboljih futsal nogometaša iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine u sklopu 16. Nacionalne završnice katoličke malonogometne lige koja se je održavala u Čakovcu, Ivancu, Ludbregu, Koprivnici i Varaždinu. U biskupiji je gostovalo 16 malonogometnih ekipa nad/biskupija koje su tijekom završnice sudjelovale na svečanom otvaranju i zatvaranju susreta, međusobnom natjecanju, upoznali su našu biskupiju i duhovno se obogatili. Organizatori ovog događaja bili su Ured HBK za mlade i Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije. Našu biskupiju predstavljale su dvije ekipe: prvoplasirana ekipa iz župe Molve te drugoplasirana ekipa iz župe Vratišinec.

Biskup Mrzljak ovom je prigodom zahvalio svim koji su u organizaciju ovog velikog događaja uložili mnogo svog vremena, talenata i kompetencija kako bi se ovakav događaj mogao provesti - svim biskupijskim animatorima, liječničkom tim-u, župnicima koji su se angažirali oko smještaja mladića po obiteljima, ravnatelju Učeničkog doma Varaždin g. Draženu Piskaču na ustupljenom prostoru za smještaj te samom organizacijskom odboru koji su činili Vjeran Grabant, Alen Lacko, Fabijan Ipša, Karlo Vuković, Saša Špoljarić, Ivan Kaselj, Tanja Buneta, Petra Terzić, Ivana Koprivnjak te Tomislav Sakač, voditelj Katoličke malonogometne lige naše biskupije. Posebna zahvala išla je predstojniku Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije vlč. Tihomiru Kosecu i Marti Kranjčec, tajnici Ureda koji su bili glavni koordinatori i moderatori organizacijskog odbora.

Ovom prilikom posebno i srdačno zahvaljujemo i biskupijskom Uredu za pastoral u medijima koji je ponio veliki teret medijske najave i izvještavanja sa Završnice.


Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika