6. Hodočasnički dan mladih Varaždinske biskupije u Svetište Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu

6. Hodočasnički dan mladih Varaždinske biskupije u Svetište Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu
LUDBREG, 25.08.2018. Pred početak još jedne školske i akademske godine, približio se još jedan važan događaj za sve nas: 6. Hodočasnički dan mladih naše biskupije u Ludbreg 25. kolovoza 2018. pod geslom "Daj nam... Daj(te) im!".
Hodočasnički dan - prilika je to da se opet vidimo, zajedno slavimo Boga pjesmom, igrom i molitvom. No, i sam dolazak može otpočeti u tom raspoloženju u zajedničkom pješaćenju, bicikliranju ili nekim drugim prometalima, drugim riječima u slavljeničkom i molitvenom druženju. Okupiti ćemo se u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u 16 sati gdje ćemo naš susret započeti interaktivnom katehezom i molitvenom pripremom za sv. misu. U 18 sati biti će prilika za sv. ispovijed, a u 18:30 sati proslaviti ćemo sv. misu iza koje će uslijediti slavljenička večer - "Duga" u zavjetnoj kapeli na Svetištu s početkom u 19:30 sati. U slavljeničkoj će večeri sudjelovati Alan Hržica, trenutno vrlo angažirani i popularni pjevač duhovne glazbe, nakon čega ćemo ostati u adoraciji (klanjanju Presvetom) do ponoći.  

Dođite, primite silu i snagu odozgor kako bi Gospodin bio još djelotvorniji u vama! Dajte se iznenaditi! :-) S radošću vas očekujemo!

Ovdje možete preuzeti i prigodni plakat.

vlč. Tihomir Kosec,
povjerenik za mlade Varaždinske biskupije
 
 


Slika