5. ljetni kamp za mlade u Ferdinandovcu

5. ljetni kamp za mlade u FerdinandovcuFERDINANDOVAC, 6. - 9. 7. 2017. Uskoro započinje 5. taborovanje katoličke djece Varaždinske biskupije u Ferdinandovcu! Prijave započinju 19. lipnja!
U lijepoj prirodi naše Podravine, u Ferdinandovcu, od 6. do 9. srpnja ove godine održati će se 5. taborovanje katoličke djece Varaždinske biskupije pod geslom: „Ja sam Put i Istina i Život...“ (Iv, 14,6)​. Četverodnevno taborovanje djece od 5. do 8. razreda te srednjoškolaca organiziraju Župa sv. Ferdinanda kralja iz Ferdinandovca, na čelu sa svojim župnikom vlč. Daroslavom Benjakom i Bratovština sv. Ferdinanda na čelu s vjeroučiteljem Robertom Ščukom. Kroz kateheze i misu, pjesmu i igru, boravak i suživot s prirodom a pod budnim okom vjeroučitelja i duhovnika, djeca upoznaju Boga koji je konkretan i živ! Pogledajte kako je bilo proteklih godine, proučite informativne listiće i prijavite svoju djecu, krizmanike i vjeroučenike; biti će to taborovanje koje će zasigurno pamtiti!

Cijena taborovanja je simboličnih 90 Kn, a prijave započinju danas, 19. lipnja 2017 i traju do 3. srpnja. Za sve potrebne informacije i prijave javite se vlč. Daroslavu Benjaku (daroslav.benjak@gmail.com, 048/210-052) ili vjeroučitelju Robertu Ščuki (ferdinand.scuka@gmail.com, 092/129-9375) ili nama u Ured za pastoral mladih.

Za više informacija, pogledajte i priložene promidžbene letke - letak 1 i letak 2.