Uskoro - Holywin 2021. pod geslom "Život i primjer bl. Carla Acutisa"!

Uskoro - Holywin 2021. pod geslom "Život i primjer bl. Carla Acutisa"!
VARAŽDIN, 31.10.2021. Ured za pastoral mladih u noći uoči svetkovine Svih Svetih po osmi puta organizira molitveno-slavljeničko bdijenje „Holywin“ pod geslom "Život i primjer bl. Carla Acutisa" u našoj katedrali s početkom u 20:30 sati.

Dragi mladi,
 
ove godine, zbog vanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom COVID-19 u kojima se nalazimo, Holywin će se obilježavati na razini arhiđakonata uz pridržavanje svih propisanih mjera i uputa mjerodavnih civilnih stožera.

Vas iz Varaždinsko-zagorskog i Međimurskog arhiđakonata pozivamo na osmii "Holywin" pod geslom "Život i primjer bl. Carla Acutisa"! Molitveno-slavljeničko bdijenje održati će se uoči svetkovine Svih Svetih, u nedjelju, 31. listopada, u našoj katedrali s početkom u 20:30 sati! Program će biti u znaku "blaženika naših dana" bl. Carla Acutisa; započeti će sv. misom koju će predvoditi vlč. Ivan Grbešić, duhovnik bogoslova, koji će održati i kraću duhovnu obnovu uz katehezu o blaženiku iza kojeg vam pripremamo malo iznenađenje te slavljeničko klanjanje! :-) 

Holywinom ("Svetost pobjeđuje") želi se mlade uoči blagdana Svih Svetih pozvati na radosno zajedništvo, bdijenje i molitvu te im kroz duhovno - zabavni program pokazati da i oni mogu, i da su pozvani biti sveti. Današnjoj Hrvatskoj potrebno je više no ikad novih svetaca, a na svetost smo svi, pa tako i vi dragi mladi, svakodnevno pozivani! Zato, budite ustrajni u vjeri, strpljivi, ponizni, svjedočite svoju vjeru drugima, ljubite... gorljivije no ikad!

Za molitveno-slavljeničko bdijenje "Holywin" ove ćemo se godine pripremati devetnicom bl. Carlu Acutisu koju započinjemo upravo na spomendan sv. Ivana Pavla II. koji je blaženika navodio kao veliki primjer mladima 21. stoljeća. Devetnicu koju smo vam pripremili možete preuzeti ovdje i pridružiti nam se u molitvi!

Dočekajmo svetkovinu Svih Svetih zajedno! 

Prigodni plakat preuzmite ovdje.